HERD

5-0

FJØRTOFT

Om kampen

Herd tente et nytt håp om å berge plassen etter lørdagens storseier over Fjørtoft på Moa. Herd må passere bade Harøy og HaNo pa tabellen, men det er ikke noen uoverkommelig oppgave. Harøy har igjen tre av topplagene, og neste helg spiller Herd borte mot HaNo som har et tøft program igjen. Lørdag var Fjørtoft med i starten av kampen, men etter hvert var det Herd som bestemte det meste. Ole Øyesvold ordnet 1-0 midtvegs i 1. omgang, og Bjørn Erik Jørgensen økte til 2-0 på slutten av omgangen. Øyesvold avgjorde det hele da han scoret i første minutt av 2. omgang. Samme mann økte til 4-0 med sin tredje scoring for dagen midtvegs i 2. omgang, mens gode gamle Roger Holand satte inn Herds siste mål på slutten av kampen. Dommer: Jan Spjelkavik, Spjelkavik.