FJØRTOFT

5-6

NORBORG

Om kampen

Etter å leda heile kampen i kveld, og hatt god kontroll på norborg gjennom kampen. rota vi vekk alt dei siste 8 minutta, då norborg reduserte til 5-4. Så nokre minutt seinare utligna dei til 5- 5 og då det gjenstod 2 min. Fekk norborg ei ufattelig billig straffe!!!! Uansett 5-6 var eit faktum........ Det som såg ut som skulle bli vendepungte for den trasige serieopninga til fjørtoft, vart berre ein forsettelse med nokk eit tap. Uansett resultat, var dette spelemessig ein god kamp fram til det gjenstår 15 min. Om det er kondis, eller at vi trudde det var i boks, er usikkert... det følest vertfall berre ufattelig ufortjent..... stjerne: Ivar 3 Andrè 2 ole k 1. Mål: Magnus hjelle 3, Andrè 1, Odd øyvind 1.