ftil_1983 Fjørtoft leverte ein solid sesong i 1983. Dei vann avdelinga si i 7. divisjon etter 13 sigrar og kun eit tap på 16 kampar.

Sjå avisutklipp frå den første sesongen til FTIL i seriesystemet.

(05.01.2019)

Les meir

1964: "Ukens lagbilde"

Referat frå Sunnmørsposten 19. mai 1964: "På heimebane sist helg ledet disse seriedebutantene 3-1 mot Ravn inntil 10 min. før slutt. Samme Ravn slo i går Vigra, som t.d. spilte 1-1 mot SIF i 50 min. kamp, med 8-1. Så selv om Fjørtoft tapte 3-4 mot Ravn i premieren, var det en flott entre karene fra øya i kretsens nordvestre hjørne leverte. I går deburte de i Ålesund. Uheldigvis for dem leverte Guard sin beste kamp på et par år. Fjørtoft hentet 1-4 til 3-5 og viste den rette, glade kampånd. Sakte men sikkert vil laget med 5 blad Otterlei kjøre fram i rett lei. Foran fra venstre: Perry Otterlei, Harald Davik, Reidar Fjørtoft, Hermund Otterlei og Harald Silseth. Bak: Svein Klokk, Torgeir Otterlei, Bård Otterlei, Jarle Volle, Arne Fjørtoft og Bård Otterlei." To veker tidligere debuterte altså Fjørtoft i seriesystemet på "sin meget gode grasbane" framfor 250 tilskodera. Senterforward Svein Klokk skora det første målet etter 8 minutt. Ravn utligna til 1-1 før pause. I 2. omgang skora Torgeir Otterlei til enorm jubel. Han satte ballen i hjørnet frå skrått hold. Fjørtoft gjekk deretter opp i 3-1 etter eit sjølvmål. Men Ravn skora 3 mål dei siste 10 minutta og vann kampen 4-3.

(18.12.2018)

Sesongkort 2019

(29.11.2018)

Langevåg-Fjørtoft 12-1

(24.10.2018)

Skodje - Fjørtoft 1-4

Fjørtoft tok sin største siger for sesongen i bortekampen mot Skodje. Christian Sæther ga FTIL ledelsen med sitt første mål for klubben. Peter Elias Grytten økte til 2-0 etter assist frå Jan Tore Fjørtoft. Vegard Nybø økte til 3-0 og 4-1 med skot frå langt hald.

Med fem sigrar i haust er det berre topplaga Norborg/Brattvåg 2, Blindheim og Langevåg som har vunnet fleire.

(18.10.2018)

Fjørtoft - Ellingsøy 0-2

Med tap mot Ellingsøy vart det klart at FTIL rykker ned frå 5. divisjon. Fjørtoft har vore eit av laga som har plukka mest poeng i haust, men med få poeng i vårsesongen vart det ikkje nok til å halde plassen. To serierunder før slutt ser det ut som laga som rykka opp i fjor må ta turen ned igjen til 6. divisjon. Frå før er det klart at Norborg/Brattvåg 2 og Blindheim rykker opp i 4. divisjon.

(09.10.2018)

Sæbø-Fjørtoft 4-3

Jacob Sønderland kom inn den siste halvtimen og skora to mål, men det holdt ikkje til poeng i kveld. FTIL utligna både til 1-1 og 2-2. Aleksander Steffensen skora det første målet.

Norborg sikra opprykk til 4. divisjon etter siger mot Langevåg.

Fjørtoft stilte med følgande lag mot Sæbø:

(04.10.2018)

Blindheim-Fjørtoft 6-2

Fjørtoft tapte 2-6 mot topplaget Blindheim torsdag kveld. Aleksander Steffensen utligna til 1-1 med sitt første mål for FTIL. Vegard Nybø reduserte i 2. omgang på eit flott frispark.