3-2

NORDØY

Om kampen

Fjørtoft til topps

For første gang i lagets historie vann Fjørtoft i helga en cup-pokal. Ekstra gledelig var det nok derfor at helgens Lepsøy-pokal var engangspokal, det var sannelig på tide at også Fjørtoft kunne få sette en fotballpokal i premieskapet.

Finalekampen mellom Fjørtoft og Nordøy ble en riktig publikumsthriller. Kampen var forholdsvis jevnspilt, men når seieren skulle havne et sted var det rettferdig at pokalen ble med til Fjørtofta.

Etter første omgang var stillinga 1-0, målscorer var Olav Otterlei. I starten av 2. omgang utlikna Ernst Rogne for Nordøy. Etter et kvarter gå Bernt Fjørtoft 9 1-ledelse til Fjørtoft. Like etter økte Egil Flem til 3-1. 10 minutter før slutt reduserte Joar Hansen på straffespark. Dette gjorde at Nordøy fikk «blod på tann», og kampen hardna nå til. Dommer Robert Iversen greidde likevel å roe det hele ned.

I jumbofinalen seira Lepsøy hele 10-1 over et reservespekka Haramsøy-lag.

De innledende kampene ble spilt over 2x35 minutter lørdag.

I første kamp vann Fjørtoft over arrangørlaget Lepsøy med 3-1. Seinere vann Nordøy 6-1 over Haramsøy. Dommere
i helgas Lepsøy-turnering var Bjørn Ståle Tennfjord, Lars Kåre Rogne og og Robert Iversen