GODØY

Om kampen

Det var ein fredags kveld, være var fint og dufta av poeng låg i lufta over Fjørtoft stadion......

Fredag den 20. mai møtte fjørtoft herrer, godøy til match!

Fjørtoft starta best og scora berre etter et par minutt då Adin smelte av ei lang passning til Terje ganstø som elegant putta ballen i mål. Etter dette falt vi litt tilbake, og godøy fekk inn to mål. Men då vokna fjørtoft og utligna med Knut "putte" Nilsen. Og like etter scora Christian "Vichente" Hegner, og laga gjekk til pause med 3-2.

I 2. omgang starta godøy best og hadde mange gode kjangsar men fekk berre eit mål. Adin Maksumic fekk mange lang passninger, og hadde mange flotte sjansar,som til stadig heit blei øydelagd av ureint spel av godøy forsvaret.

Dette gav Fjørtoft gode moglegheite med månge frispark utanfor Godøy sitt mål, og kampen snudde til Fjørtoft sin fordel igjen. Terje Gangstø, kom gjennom med keeper aleine, men keeper redda og gav retur. Men der stod "Putte" nok ein gang og heada inn 4- 3 til fjørtoft, og stadioen ekspoderte!

Rude kort!
Like etter målet drog Magnus Bringsvor på seg eit raudt kort, med ei nokså sein sklitakling:).
og pannikken bredde seg på Fjørtoft stadion. skulle poenga våre ryke? men nei..
på ei corner redda ein godøy spelar eit mål med handa og fekk raudt kort han og, og Fjørtoft fekk straffe. "Vicente" plaserte den elegant i mål, og sigeren var eit faktum!