FJØRTOFT

3-5

ØRSKOG

Om kampen

Herrelaget møtte Ørskog heime på Søndag. Herrelaget opna svært bra, men måtte spele 30 minutt av andre omgang med kun seks spelarar grunna utvisning. Kampen enda til slutt 3-5.

Herrelaget heldt nullen lenge før dei sette inn to kjappe rett før pause. Etter pause starta dei også friskt og auka til 3-0. Men Ørskog sette inn ei redusering. Ikkje mange minutta etter vart keeper Magnus Bringsvor utvist. Fjørtoft måtte dermed spele dei resterande 30 minutta med forsvarar Olav Reenskaug i mål og kun seks spelarar på bana. Etter dette kom det mange mål frå Ørskog og serieledaren reiste tilbake med 3 ufortente poeng i lomma. Fjørtoft spelte ein svært sterk kamp og viste lovande takter for komande kampar.